Monday, April 12, 2010

DETOX FOOT PATCH Murah

Badan rasa berat ???
Badan susah nak turun walau puas berdiet ???
Kepala asyik pening jer ???
Jerawat tak hilang - hilang???
Ini kerana ada TOKSIN yang banyak bermaharajalela dalam badan kita....

APA ITU TOKSIN ???


Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa bunagan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.


Kesan Toksin Kepada Tubuh ?

Hakikatnya, pengambilan makanan terlalu berasid seperti daging, makanan diperhalus seperti nasi, roti, gula, manisan, makanan goreng berminyak, protein berlebihan dan lain-lain adalah faktor yang menyumbang kepada masalah kesihatan. Di samping, makanan yang mengandungi bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan perasa tiruan, antibiotik, racun perosak dan lain-lain. Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan kandungan toksin di dalam badan keta. Toksin tersebut akan diserap dan melekat dalam darah yang menyebabkan terjadinya pelbagai masalah kesihatan atau penyakit. Antara penyakit yang diakibatkan oleh tindakbalas toksin dalam darah, ialah:-

~ Penyakit Kulit

Penyakit kulit terjadi apabila toksin dalam darah cuba keluar melalui kulit. Pengumpulan toksin di dalam kulit akan mengakibatkan penyakit seperti jerawat, furunkel dan lain-lain.

~ Tumor

Tumor berpunca daripada bahan buangan bertoksin yang berkumpul dipelbagai tisu badan.

~
Demam

Demam adalah proses semulajadi badan untuk membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih menentang toksin di dalam badan, Kadar metabolisme semakin cepat, mengakibatkan tubuh menjadi demam.

~ Penyakit Jantung dan Tekanan Darah Tinggi

Toksin yang melekatkan di dalam darah akan menjejaskan kelancaran perjalanan darah. Ia menyebabkan jantung, bekerja lebih kuat untuk melancarkan perjalanan darah yang melalui saluran yang tersumbat. Ia akan mengakibatkan pembesaran jantung, sementara tekanan ke atas saluran tersumbat akan mengakibatkan tekanan darah tinggi. Di samping, buah pinggang dan sistem endoktrin dalam usaha membersihkan toksin akanmerembes pelbagai jenis kimia yang menyebab terjadinya tekanan darah tinggi.Oleh itu, langkah awalan untuk menyembuhkan penyakit ialah dengan menyingkirkan toksin dan tidak semata-semata mengawal sebarang penyakit dengan ubat sahaja.

NYAH TOKSIN sekarang dengan FOOT DETOX PATCH....

~ Membantu buang toksin dalam badan....
~ Membantu menghindar penyakit berbahaya akibat toksin yang berlebihan dalam badan..
~ Harga Murah berbanding jenama lain di pasaran...

MUDAH DENGAN 3 T....
TAMPAL, TIDUR, TOKSIN HILANG...

Hampir sama mcm kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu,belakang atau dimana2 bahagian badan yg bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toksik akan terkumpul di tapak kaki.

Adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari.


Cara Pemakaian

1) Buka pelekat.

2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.

3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.

4) Anda perlu memakai patch ini 5 hingga 8 jam.

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-

Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnya anda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga

- Mengurangkan alergik - Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan

- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi

- Mengurangkan sakit sendi

- Meningkatkan sistem imunisasi badan

- Melancarkan perjalanan darah

- Mendapatkan tidur yang lena

- Boleh mengurangkan berat badan

- Mengurangkan bau kaki


Harga Biasa : RM1.50/pcs


Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Kos Pos Ekspres : RM3.5 (utk 1 - 10 pcs)

Bayaran Pos laju : RM6 (Semenanjung)RM8 (Sabah/Sarawak) tidak lebih 500g.
No comments:

Post a Comment